Acasa contact@smartteach.ro 0763 200 294
Acasa contact@smartteach.ro 0763 200 294

Tu știi engleză ?

Engleza pentru Adulti Smart Teach

Cum să faci atunci când ai nevoie să folosești limba engleză la locul de muncă sau chiar obținerea jobului ideal ține de cât de bine vorbești engleză? Dacă luăm în calcul și eventualele promovări sau oportunități ce se oferă vorbitorilor de limbă engleză, ajungi negreșit la concluzia că stăpânirea acestei limbi ar fi un mare plus pentru tine. Dar…….cum să procedezi?

Ai o familie, copii, carieră și multe responsabilități. Timpul pare a se scurge cu repeziciune și de cele mai multe ori, pe parcursul zilei, nu reușești să le bifezi pe toate.

Mai poți găși ceva timp pentru tine, pentru a evolua și pentru a te pregăti mai bine din punct de vedere professional?

Răspunsul este: da, dar nu oricum. Pentru a salva timp, poți alege un curs online, care să fie susținut o dată sau cel mult, de două ori pe săptămâna. De asemenea, este foarte important intervalul oral al cursului. Acesta ar trebui programat seara, însă nu foarte târziu, în timp pentru a fi alături și de membrii familei tale .

Cursul nu ar trebui să dureze mai mult de 1h și 30 min. Acest interval este considerat cel mai eficient pentru un curs dinamic, în care interacționezi direct cu profesorul, dar și cu ceilalți membrii ai grupului.

Ești adult și ai nevoie de un curs în care să se pună acel legendar „punct pe i”. Nu ai nevoie de multe introduceri și nenumărate noțiuni de gramatică sau de zeci de pagini de exerciții complicate.

Timpul tău este limitat și el trebuie eficientizat la maxim. Prin urmare, pentru a învăța engleză într-un ritm alert ai avea nevoie de: însușirea unei vocabular cât mai variat, aplicarea acestuia în conversații, noțiuni de gramatică elementare (pentru a nu face greșeli în vorbire și scriere), citirea și traducerea textelor simple, redactarea de email-uri, scrisori, cereri etc.

La Cursurile de Engleză Adulți Smart Teach, suntem alături de tine și înțelegem toate aceste necesități. Venim cu soluții clare și eficiente, astfel încât să îți fie ușor să înveți cât mai repede și să parcurgi orele cu drag.

Obiectivele noastre pentru tine sunt:

  • Însușirea de vocabular și utilizarea acestuia
  • Participarea la conversații
  • Citirea și traducerea de texte
  • Redactarea diverselor texte: mail-uri, cereri etc.
  • Însușirea noțiunilor de elementare de gramatică

La toate acestea se adaugă și obiectivele și necesitățile tale, pe care te rugăm să le comunici la început sau chiar în timpul cursului. Ne adaptăm din mers necesităților elevilor noștri, învățăm și ne dezvoltăm împreună.

Ne dorim să participi cu drag la curs. Atmosfera este relaxantă, veselă, se discuta mult, radem împreună și barierele de genul: „nu știu” sau „îmi este rușine să particip”, cad chiar de la prima lecție.

În concluzie, primul pas îl faci chiar tu, prin înscrierea la curs. De restul, ne ocupăm noi. Te așteptăm cu drag.

Despre noi

Smart Teach s-a născut din dorinţa de a oferi copiilor o metodă nouă, veselă şi interactivă de a învăţa!

Motto-ul nostru „Learning is fun!” incorporează această intenţie și suntem foarte fericiți experimentăm, împreună cu copiii, un alt mod de a aborda procesul de învățare.

La Smart Teach râdem, ne bucurăm, dar mai ales învățăm. Metodele noastre de predare sunt moderne și vin în sprijinul fiecărui elev în parte!

Articole recente

Ce fac atunci cand copilul meu nu vrea sa invete?
24 ianuarie 2023
Copiii si tehnologia - Smart Teach
Copiii si tehnologia
2 august 2022
Învățarea la diferite vârste
24 august 2020