Acasa contact@smartteach.ro 0763 200 294
Acasa contact@smartteach.ro 0763 200 294
Sprichst du Deutsch?

Cursuri Germană

Cursuri germană - Smart Teach

Cursurile de limba Germană sunt interactive, dinamice și se focuseaza pe învățarea de vocabular, gramatică dar mai ales pe partea de conversație.

Limba Germană este o limba de circulație internațională folosită în medile de afaceri si în școli internaționale, mass media trainiguri, iar stăpânirea acesteia aduce deschiderea spre numeroase oportunități.

Cursurile de Limba Germană Smart Teach se adresează atât începătorilor cât și celor ce vorbesc limba la nivel mediu și doresc să își îmbunătățească exprimarea atât în scris cât și oral. Metodele noastre de predare sunt moderne si vin in sprijinul fiecarui elev in parte!

Cursuri germana pentru copii

Invăţăm

Cursuri germana

Descoperim

Germana copii

Lucrăm impreună

Germana este...

Cea mai răspândită limbă din Uniunea Europeană, fiind limba maternă a aproximativ 100 de milioane de persoane. Nu e limba oficială doar a Germaniei, ci şi a Austriei şi Liechtensteinului, iar în Elveţia, Belgia şi Luxemburg este una dintre limbile oficiale.

Cursuri germana: limba utilizata in lumea afacerilor. Cunoasterea ei devine un atu important pentru viitorul elevilor nostri. O data asimilate notinile de baza ale gramaticii, germana devine o limba straina relative usor de invatat. Din acest punct de vedere, stilul nostru de predare interactiv, vine sa-i ajute pe elevi in asimilarea cunoştinţelor.

Învățăm Limba Germană folosind metode moderne precum materiale audio și video, fișiere, cărți și caiete de lucru. Pe parcursul orelore de limba germană, elevii sunt încurajați să participe la dialog. Astfel, ei își extind vocabularul prin achizitinarea de noi cuvinte și expresii.

La Smart Teach, profesorii dau dovadă în permanentă de profesionalism în procesul de predare. Suntem o echipa dinamică, centrată atât pe progresele și rezulatatele elevilor. Venim alături de dumneavoastră, cu sfaturi și sprijin permanent pentru a îmbunătăți performanțele acestora! Totodata predarea are loc în grupe restranse, iar acest lucru asigura o interacțiune cu fiecare dintre elevi și o învățare de calitate!

Detalii despre cursurile noastre

8

ore / luna

1

sedinta / saptamana

120

minute