Acasa contact@smartteach.ro 0763 200 294
Acasa contact@smartteach.ro 0763 200 294
Technology: My Best Friend

Cursuri Online

Cursuri online

La Smart Teach , tehnologia lucreză pentru noi! Cursurile online sunt o oportunitate excelență atât pentru profesori cât și pentru elevi, de a se adapta unui nou stil de lucru! Acesta este unul la fel de vesel și dinamic, interactiv și plin de viaţă ca și până acum!

Continuăm să învățăm jucându-ne, inventând poveșți, citind și rezolvând exercițîi! Ne adaptăm din mers situațiilor imprevizibile ce le poate aduce viitorul și ii învățăm și pe copii să facă acest lucru!

Cineva înțelept spunea mai demult: Nu este atât de important ceea ce ți-se întâmplă , ci important este cum reacționezi tu la ceea ce ți-se întâmplă!

Așadar, privim cu încredere înspre viitor, ne folosim toate resursele pentru a-i ajuta pe elevii noștrii să crească și a se dezvolte armonios : platforma online, cărți și fișe de lucru, materiale video și audio dar, mai ales, interacțiunea directă cu ei, în timpul cursurilor noastre online.

Cursuri online limba engleză

Cursurile de Limba Engleză Online se adresează copiilor cu vârste între 4 și 18 ani, dar și adulților. Grupele de limba engleză corespund vârstei, dar mai ales nivelului de pregătire al elevilor. Învățăm noțiuni de gramatică și vocabular, scrierea și citirea corectă în limba engleză și punem accent pe exprimarea liberă , oferind elevilor oportunități permanente pentru a conversa.

Urmărim pe parcursul lecțiilor noastre, pregătirea elevilor pentru susținerea examenelor de tip Cambridge și pentru realizarea acestui demers, lucrăm împreună teste, fișe de lucru, materiale video și audio.

Elevii noștri iubesc limba engleză și acest lucru îi determina să participe cu drag la cursuri sis a obțină cele mai bune rezultate la examene și concursuri! Suntem foarte mândri de ei!

Cursuri online limba germană

Cursurile de Limba Germană se adreseza elevilor cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani, care doresc să învețe limba Germană! Cursurile sunt interactive , adaptate vârstei copiilor și îmbină metodele clasice de lucru ( carte, caiet, fișe) cu cele moderne, oferite de tehnologie.

Elevii noștrii sunt foarte încântați de Cursurile de Limba Germană Online, participa cu drag la ore și acest lucru îi determina să învețe cu spor și să iubească această limba!

Cursuri online limba spaniolă

Cursurile de Limba Spaniolă Online se adresează elevilor cu vârste cuprinse între 8 și 14 ani,care doresc să învețe limba spaniolă. Pe parcursul cursurilor punem accent pe însușirea de vocabular și noțiuni elementare de gramatică precum și pe aplicarea acestora în conversație.

Ne focusam de asemenea, pe susținerea examenelor de nivel începător și mediu de limba spaniolă. Venim în sprijinul elevilor cu materiale video și audio, fișe , modele de teste și multe alte materiale interactive.

Cursuri online limba franceză

Franceza este una dintre cele mai importante limbi de circulație internațională , situându-se pe locul trei în lume, în topul limbilor străine cele mai influente.

Ne dorim să fim alături de elevii noștri în procesul de însușire a limbii franceze și le oferim o gamă variată de resurse pentru a putea realiza acest lucru cu success: cărți și caiete, materiale video și audio, dar, mai ales, comunicarea directă cu profesorul.

Lucrăm individual!

Lucrăm împreună!

Suntem mândri de rezultatele noastre!