Acasa contact@smartteach.ro 0763 200 294
Acasa contact@smartteach.ro 0763 200 294
¿Hablas español?

Cursuri Spaniolă

Cursuri limbă spaniolă

Spaniola ocupă locul doi în topul celor mai studiate limbi din lume, fiind învățată de cel puțîn 14 milioane de elevi și studenți.

Limba spaniolă poate deveni un atu sigur pentru viitorul tinerilor nostri elevi și este o limba plăcută și ușor de asimilat . Metodele noastre de predare, moderne și interactive, vin să ușureze procesul de învățare al elevilor și totodată îi determina pe aceștia să participe cu drag la cursuri.

invata spaniola

Cursuri spaniola

La Smart Teach, limba spaniolă se învață într-o manieră interactivă , copiii sunt implicați în conversații, ascultă dialoguri, răspund și formulează întrebări.
Cu fiecare lecție, învață noțiuni noi de vocabular pe care le aplică atât în scris, cât și oral.

Gramatica limbii Spaniole este fascinantă și copiii au început să o asimileze cu drag, folosind cunoștințele lor pentru a formă propoziții și chiar scurte compuneri.

Elevii nostri sunt împărțiți în două grupe:

incepatori – primele noţiuni de vocabular, propoziții simple, înțelegerea textului

intermediari: cei care au studiat un an limba spaniolă și care anul acesta își vor îmbogăți vocabularul, vor studia noțiuni de gramatică și vor aplica în conversații cunoștințele dobândite.

Va invităm cu drag să descoperim spaniola alături de noi. Ne vom distra învățând, vom descoperi cuvinte si expresii. Totodata vom descoperi lucrui interesante legate de limba și cultura spaniolă. Ne vom îmbunătățindu-ne cultura generală și, cel mai important, învățând să vorbim în această minunată limbă!

Cursuri spaniola

Detalii despre cursurile noastre

8

ore / luna

1

sedinta / saptamana

120

minute

415 lei

abonament lunar

* Costul cursului include si vacantele scolare.