Acasa contact@smartteach.ro 0763 200 294
Acasa contact@smartteach.ro 0763 200 294
Cine suntem

Despre noi

Smart Teach

Smart Teach s-a nascut din dorinta de a oferi copiilor o metoda noua, vesela si interactiva de a invata!

Motto-ul nostru, Learning is fun! Incorporeaza aceasta intentie si suntem foarte fericiti sa experimentam, impreuna cu copiii, un alt mod de a aborda procesul de invatare.

La Smart Teach radem, ne bucuram, dar mai ales invatam. Metodele noastre de predare sunt moderne si vin in sprijinul fiecarui elev in parte!

Profesorii Smart Teach sunt licentiati in Limbi si Literaturi Straine, Pedagogie si Psihologie si au o experienta vasta in scoli internationale, unde au beneficiat de cele mai moderne cursuri si traininguri in domeniul educatiei . La Smart Teach avem prilejul de a pune in practica toate cunostintele dobandite si a oferi copiilor o predare dinamica, interactiva, care ii inspira pe copii si sa ii determina sa isi doreasca sa invete si sa astepte cu drag cursurile noastre!

Profesori dedicaţi

Suntem un colectiv mic dar strâns unit și avem în comun dorința de a-i inspira pe copii, de a-i ghida și susține în procesul de învățare. Stilul nostru de predare este interactiv, dinamic și modern! Ne adaptăm în permanentă diferitelor situații neprevăzute și venim cu soluții noi pentru a optimiza în permanentă procesul de învățare.

La Smart Teach, copiii sunt pregătiți pentru susținerea diverselor examene de tip Cambrige, D.E.L.E etc. Manualele noastre sunt de ultima generație iar copiii beneficiază de materiale audio, video, fișe și caiete de lucru.

În procesul de învățare a limbilor străine, punem accent atât pe isusirea notiunilor de vocabular și gramatică , dar mai ales pe punerea în practică a acestora, prin jocuri de comunicare, dezbateri, dialoguri, compuneri pe diverse teme etc.

Profesionalism

La Smart Teach, profesorii dau dovadă în permanentă de profesionalism, atât în procesul de predare, cât și în toate aspectele ce țîn de comunicarea cu părinții și elevii. Suntem mereu alături de dumneavoastră, cu sfaturi și sprijin permanent pentru a îmbunătăți performanțele acestora! La Smart Teach, predarea are loc în grupe de câte 6 copii, iar acest lucru asigura o interacțiune cu fiecare dintre elevi in parte și o învățare de calitate!

Dinamism

Suntem o echipa dinamică, centrată atât pe progresele și rezulatatele elevilor, cât și pe parcursul procesului de învățare, acordând atenție fiecărui elev în parte și ținând cont de unicitatea fiecăruia! Suntem dinamici în sensul interacțiunii dintre noi și elevi, aplicării diverselor metode moderne de învățare și adaptării la situații noi. Ne dorim să ii inspirăm și pe elevii noștri în a acționa dinamic, a interacționa cu ceilalți într-o manieră benefică și a se adapta la situațiile imprevizibile ce pot apărea in viitor!

Implicare

Echipa Smart Teach se implică în permanenţă în procesul de învățare al elevilor, sprijinindu-i atât pe aceștia cât și pe părinți, cu sfaturi și sugestii în legătură cu îmbunătățirea performanțelor acestora, sau cu diverse alte probleme sau dificultaţi de învățare! Rămânem în permanenţă deschiși la orice sugestie din partea dumneavoastră și suntem bucuroși a comunica în scopul sprijinirii învățării elevilor noștri !

Învățăm prin joacă

Pentru cei mai mici dintre elevii noștri, învățarea se face prin joacă, cântece, poezii și este veselă și interactivă! Numim obiecte, scriem cuvinte simple, desenăm, cântăm și povestim. Copiii învață să comunice în propoziţii simple, ascultă povești, răspund la întrebări legate de acestea și participă la foarte multe jocuri creative!

La Smart Teach învățăm: Engleză, Germană, Spaniolă, Română și Matematică! De asemenea, urmăm cu drag cursurile Dezvoltare Personală! Participând la mai multe cursuri, elevii noştri se bucură de o educație de cea mai bună calitate, dar și de sentimentul și siguranța faptului că fac parte din familia Smart Teach, unde profesorii le sunt cunoscuți și foarte dragi!

Va aşteptăm și pe voi cu drag să faceți parte din familia Smart Teach, un loc minunat în care învățăm, legăm prietenii și ne pregătim pentru viitor!