Acasa contact@smartteach.ro 0763 200 294
Acasa contact@smartteach.ro 0763 200 294

Online Learning

Ca toate formele de învățare, învățarea online vine cu avantajele ei, mai ales atunci când profesorul știe cum să îi antreneze pe copii și să le prezinte lecția într-un un mod interactiv, folosind resurse variate și dezvoltând o legătură reală și sinceră cu elevii săi.

Învăţatea online îi ajută pe copii să-și dezvolte abilități ce țin de domeniul tehnologiei, precum să folosească computerul, platformele online dar și să se adapteze la diverse situații noi, precum cele din perioada pe care o traversăm.

Secolul XXI este secolul tehnologiei dar si al întoarcerii la natură și la lucrurile simple. Cum putem găsi un echilibru între cele două astfel încât copiii noștri să crească armonios?

Un elev care studiază câteva ore pe zi în mediul online, trebuie încurajat să petreacă mai mult timp afară, în natură. Plimbările, sporturile sau alte activități în aer liber aduc numeroase beneficii asupra corpului, dar și a minții!

De asemenea, nu trebuie neglijată interacțiunea cu alți copii. Schimbul de idei, joaca, competiția, distracția, dezbaterile, sunt cruciale pentru copii în devenirea lor ca tineri adulți.

La Smart Teach, încurajăm lucrul în echipă. Comunicăm, schimbăm idei, râdem și ne bucurăm unul de prezența celuilalt, în mica noastră clasa online!

Despre noi

Smart Teach s-a născut din dorinţa de a oferi copiilor o metodă nouă, veselă şi interactivă de a învăţa!

Motto-ul nostru „Learning is fun!” incorporează această intenţie și suntem foarte fericiți experimentăm, împreună cu copiii, un alt mod de a aborda procesul de învățare.

La Smart Teach râdem, ne bucurăm, dar mai ales învățăm. Metodele noastre de predare sunt moderne și vin în sprijinul fiecărui elev în parte!

Articole recente

Ce fac atunci cand copilul meu nu vrea sa invete?
24 ianuarie 2023
Copiii si tehnologia - Smart Teach
Copiii si tehnologia
2 august 2022
Engleza pentru Adulti Smart Teach
Tu știi engleză ?
12 octombrie 2020