Acasa contact@smartteach.ro 0763 200 294
Acasa contact@smartteach.ro 0763 200 294

De ce sa inveti o limba straina ?

Studiul unei limbi străine deschide noi orizonturi. Potrivit specialiştilor, persoanele care vorbesc cel puţîn o limbă straină se bucură de beneficii cognitive în plus față de cei care nu fac acest lucru.

Cu cât copilul va începe să studieze o limbă străînă mai devreme, cu atât îi va fi mai uşor să o înveţe. Potrivit unor studii, vârsta optimă pentru începerea învățării ar fi cea de 4 ani. La Smart Teach, studiul limbii engleze începe chiar în jurul acestei vârste. Învățăm jucându-ne, ascultând și repetând cuvinte și participând la multe activități interactive.

Învățând cel puțîn o limba străină , copiii vor putea:

comunice eficient

  • Cunoașterea limbii Engleze oferă multiple avantaje în orice domeniu;
  • Spaniola reprezintă, de asemenea, o limbă foarte căutată, având aproximativ 420 de milioane de vorbitori în întreaga lume;
  • Limba Germană este de asemenea foarte apreciată, mai ales în lumea afacerilor;
  • Franceza deschide noi posibilități de cunoaștere, în special în domeniul artei și culturii.

La Smart Teach, copiii studiază cel puțin o limba străină, iar mulți dintre ei, două sau chiar trei limbi de circulație internațională

și dezvolte inteligența

Studiile ne arată că persoanele bilingve au o capacitate mai mare de concentrare în mai multe domenii. Oamenii de ştiinţă explică că efortul depus de creier pentru a alege limba în care trebuie să vorbească în anumite situaţîi reprezintă un fel de „gimnastică a minţii”, care le conferă copiilor o capacitate sporită de a se concentra.
Cu alte cuvinte, experţîi susţîncea mai bună modalitate de a avea copii inteligenţi este ca aceştia să fie expuşi, de la o vârstă fragedă, cel puțîn unei limbi străine.

obțină rezulate mai bune la școală

Copiii care învaţă limbi străine, au rezultate mai bune la şcoală, inclusiv la materii de real, cum ar fi matematica, fizica sau chimia. Studiul limbilor străine stimulează procesele cognitive dezvoltând inteligența.
La Smart Teach încurajăm comunicarea, imaginația și creativitatea. Învățăm limbi străine conversând, exersând gramatică și vocabular şi stimulându-ne imaginația scriind povești, compuneri și eseuri. Gândim, ne imaginăm, exersăm, ne aducem aminte, inventăm, inspirăm și devenim inspirați !

Va așteptăm cu drag , facem toate acestea împreună !

Despre noi

Smart Teach s-a născut din dorinţa de a oferi copiilor o metodă nouă, veselă şi interactivă de a învăţa!

Motto-ul nostru „Learning is fun!” incorporează această intenţie și suntem foarte fericiți experimentăm, împreună cu copiii, un alt mod de a aborda procesul de învățare.

La Smart Teach râdem, ne bucurăm, dar mai ales învățăm. Metodele noastre de predare sunt moderne și vin în sprijinul fiecărui elev în parte!

Articole recente

Ce fac atunci cand copilul meu nu vrea sa invete?
24 ianuarie 2023
Copiii si tehnologia - Smart Teach
Copiii si tehnologia
2 august 2022
Engleza pentru Adulti Smart Teach
Tu știi engleză ?
12 octombrie 2020