Acasa contact@smartteach.ro 0763 200 294
Acasa contact@smartteach.ro 0763 200 294
“Educatia este cea mai puternica arma ce o putem folosi pentru a schimba lumea.” – Nelson Mandela

Cursuri Dezvoltare Personală

Cursuri Dezvoltare Personală

Cursurile Dezvoltare Personală Smart Teach au luat naștere din dorința de a fi mereu alături de elevii noștri și a-i sprijini în devenirea lor că tineri adulți. Astfel, elevii sunt încurajați spre cunoașterea de sine, descoperrirea talentelor, aptitudinilor și capacităților și sunt antrenați spre a se adapta la situațiile noi și nepravazute pe care viitorul le poate aduce în calea lor.

La Smart Teach urmărim formarea de abilități precum: încrederea în sine, răbdarea, creativitatea, concentrarea, atenția și mai ales, stima de sine. Copiii iubesc să fie implicați în diferite proiecte în care să-și poată exercita abilitățile și în care să se poată exprima liber. Noi venim cu drag în întâmpinarea lor și va propunem un curs dinamic, interactiv și plin de prospețime!

Curs dinamic

La Smart Teach, le oferim copiilor instrumentele necesare pentru a se dezvolta armonios!

Grupele Dezvoltare Personală Smart Teach sunt adaptate diferitelor vârste ale elevilor și au în centru dezvoltarea capacității de învățare, a adaptabilității și a gestionării emoțiilor.

Cursul are durata de 1 ora și 30 de minute și se desfășoară o dată pe săptămâna. Îi așteptăm cu drag pe copiii care își doresc o mai bună cunoaștere și stăpânire de sine, pe cei care vor să progreseze în învățare atât la școală cât și afară ei, pe cei care au nevoie să depășească anumite temeri sau vor să performeze într-un anumit domeniu.